17 Eylül 2014 Çarşamba

Instagram Günlüğü ♥

Instagram kişisel hayatımızda önemli bir rol oynuyor artık, çektiğimiz fotoğrafları kolayca paylaşabiliyoruz, aynı zaman da güzel dostluklar da kurabiliyoruz :)
Ben de artık haftalık instagram günlüğümü blogumda da paylaşmak istedim :)
Geçen pazar, canım kocamın doğum günüydü, havalar iyice soğumadan balkonumuzda keyifle kahvaltı yapmak istedik. 
Akşam ise Bodrum'a gelenlerin mutlaka uğraması gereken bir mekana gittik, adı Ayana. Deniz ürünleri sevenler için kesinlikle bir numara.. Hele ki ortamınn huzuru, keyfinize keyif katıyor. Deniz kenarında güzel bir akşam geçirdik eşimle, çok da memnun kaldık.
Palmarina Bodrum'da en sevdiğim yerlerdenn biri, sadece gezinmek bile çok keyifli. Mekan olarak ise genellikle tercihimiz Cookshop'dan yana oluyor. Daha ayrıntılı bilgi için buyrun :)
Sonbahar hafiften kendini göstermeye başladıysa, fondü buna keyif katıcak belki de ne güzel şey.. Tadına doyum olmaz..

Instagram hesabımı takip etmek için buraya tıklamanız yeterli, herkese sevgiler..

4 yorum:

  1. Ah manzara süper, hep ağız tadıyla oturun inşallah :) Ankara'da havalar soğudu bile :/ Güneşin, denizin tadını çıkarın bol bol. Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, Ankara'ya da kucak dolusu sevgiler :)

      Sil
  2. tatil için üç gün daha buralardaym söyledigin mekanlar işime yarayacak Teşekkürler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenirsin eğer gidersen :) Ayana biraz daha pahalı bir mekan ama gerçekten çok güzel, eve soslu karides yemeni öneririm :) Cookshop her yönden güzel yemekleri olsun tatlıları olsun.. Kahvaltı için Havva Ana, Limonatta tercih edilesi, Ayana'da kahvaltı da var aynı zamanda. Deniz için ise Bağla, Karaincir ve Yalıkavak taraflarını öneririm. Sevgiler..

      Sil