28 Ağustos 2014 Perşembe

Valiz Hazırlama İpuçları :)

Tatile giderken en çok sevdiğim şeylerden biri de valiz hazırlamaktır. Bazılarına göre bu tam bir işkence olsa da, ben severek yaparım :)
Öncelikle valizi hazırlarken en önemli unsur tatilinizin rotası ve kaç gün kalınacağı. Biz eşimle bu yaz gemi turuna çıktık, valizimizi de bu yönde hazırladık. Deniz, kum, güneş odaklı tatil planları olanlar buyrun bakalım benim valizimde neler vardı :)
  • Söz konusu tatil ada turu olduğu için tabii ki olmazsa olmaz, bikinilerr :)
Bu sezon bikinilerimi Penti'den tercih ettim. Hem desenleri çok şık, hem de fiyatı oldukça uygun. Plaj havlum ev tekstil ürünlerine bayıldığım English Home'dan, çok severek kullanıyorum :) Şapkam ise Accessorize'dan, tatil boyunca kurtarıcım oldu. Bronzluk için tercihim Nivea, korunmak içinse Arko, ikisinden de oldukça memnunum.
  • Bakım ürünleri ve parfümler tatilde de olmazsa olmaz :)

Şampuanlarımızı ve duş jelimizi koymak için seyahat boyu kutulardan yararlanıyorum, oldukça kullanışlı. Taft, yaz aylarında saçlara şekil vermek için vazgeçilmezim. Ve tabii bayılarak kullandığımız parfümlerimiz Chloe ve Diesel de valizimizde yerlerini aldı. Tüm bakım ürünlerini kategorilendirip ayrı ayrı poşetliyorum, bu şekilde aradığım şeyi bulmak oldukça kolay oluyor :)

  • Tatile çıkmadan her daim yaptığım bir diğer şey ise gideceğim gün sayısına göre kafamda tüm kombinlerimi hazırlamak, hangi gün ne giyip ne takıcağımı planlamak tatil esnasında hepimizin meşhur sorusu 'Bugün ne giysem?' sorusundan beni kurtarıyor. Gemi turu için gemide giyebileceğim şık, adalarda giyebileceğim rahat kombinlerimiz de valizde yerini aldı :)
    Bu şekilde hazırladığım valizler sonucu 'Ay keşke şunu da alsaydım, tüh bunu unutmuşum' derdini hiçbir zaman yaşamıyorum. Yaz yavaştan bize elveda demeye başlamış olsa da Eylül tam bir tatil ayı, özellikle daha sakin geçirmek isteyenler için Bodrum'un tadi Eylül'de bir başkadır bu da benden bir tavsiye :) Sevgiler..

4 yorum:

  1. çok güzel bir post olmuş.özellikle bikinini çok beğendim:)
    lapermstyle.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. çok güzel yazı. paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil