10 Ağustos 2014 Pazar

Şükür

Bodrumlu olmanın ve Bodrum'da yaşamanın en güzel yanı herşeyin organiğine kolayca ulaşabilmek sanırım.. Evimizin bahçesinde yetiştirdiğimiz domates, salatalık ve biberler her gün kahvaltımızı şenlendiriyor. Ne zaman istersek soframızda taze balık, yanına mis kokulu patlıcan közleme..
Yazın ferah tazecik limonataları yine bahçemizin göznuru limon ağacımızdan.
Her gün balkona oturup, çayımı yudumlarken bu kadar şanslı olduğum için şükrediyorum. Ülkemizin her yeri ayrı güzel ama memleketim ayrı bir özel.

6 yorum:

  1. O kadar şanslısın ki Bodrum gibi bi yerde hayatını geçiriyor olman büyük nimet. Bide bahçeniz limon ağaçlarınız huzur dolu bi manzaranız varmış. Gerçekten şükredin. Şehrin karmaşasından Ankara'dan Selamlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için, Bodrumdan kucak dolusu sevgiler :)

      Sil
  2. Insan burda hic yaslanmaz sanirim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Eskiden böyle deniz kenarında yaşayan insanların hiç dertleri olmadığını olsa da herşeye pozitif bakabileceklerini düşünürdüm bilmem gerçektende öylemi? Benim eşimde muğla milaslı. Muğlayı ve Bodrumu çok seviyorum. Bodrumu bilmem ama böyle bir evde yaşamak gerçekten güzel olsa gerek. Sevgilerle..
    http://hayatimyolculuk.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten Bodrum harika bir yer, eşiniz de çok şanslı. İnsanın memleketinin Muğla olması büyük nimet gerçekten.. Sevgiler..

      Sil
  4. Bende beklerim sevgilerle..
    http://hayatimyolculuk.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil