28 Mayıs 2014 Çarşamba

Yiyelim - İçelim: Cookshop / Bodrum - Yalıkavak Palmarina

Yalıkavak Palmarina bence Bodrum'un en güzel marinası. Bünyesinde birbirinden güzel mekanlar, en ünlü markalar, keyifle oturacağınız cafeler var. Peyzaj mimarisi de oldukça göz alıcı. 

2013 yılında açılan bu marinaya ilk defa Mustafa Sandal konseri için gelmiştik, oldukça da beğenmiştik. Chakra, Madamme Coco, Yargıcı gibi en sevdiğim markaların yanı sıra oldukça ünlü ve bir o kadar da pahalı Vakkorama, Armani, Vakko Home, Informal gibi markalar da bulunmakta.



Bodrum'da severek gittiğimiz Cookshop'ın da buraya taşındığını görünce oldukça sevindik. Geçen akşam yine sevdiğimiz bu mekana geldik. Yemeklerin tadı da sunumu da gerçekten şahane.
Yemeğinizi beklerken çeşnili zeytinyağı ve sıcacık ekmeklerle lezzetli bir başlangıç yapabilirisiniz :)
Ben chilli soslu tavuk sipariş ederken, eşim de mexican tavuk tercih etti. İkisinin de lezzeti oldukça iyiydi, sunumu da bir o kadar iştah açıcıydı :)


Yiyelim içelim serisinin ikinci durağı da Cookshop idi. Kesin gitmenizi önereceğim güzel bir mekan. Şimdiden afiyet olsun :)

5 yorum:

  1. Ne güzel bir yermiş. :)
    Ben Bodrum'a geldiğim zaman Marina yoktu daha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu Bodrumdaki en yeni marina, çok da güzel. Bir dahaki gelişine mutlaka uğra :)

      Sil
  2. Çok teşekkürler bu güzel yorumun için, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım :) Bu etkinlik sayesinde bir çok blogu tanıma fırsatı buldum :)) Çok güzel bir etkinlik oldu :)) Benim bloguma da beklerim :D
    tasarimkaravani.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil